2016-07-21 00:25:51• hírek • Blikk.hu

Bombahír! Válságban Hajdú Péter és Sarka Kata házassága?

Bizony nem minden felhőtlen Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatában – írja a Story magazin. Hetek óta suttogják, zátonyra futott a két híresség házassága.

A magazin szerint árulkodó, hogy az utóbbi időben sem Hajdú, sem Sarka nem posztolt közös családi képet a közösségi oldalon, illetve a Balaton Soundra is egyedül ment a TV2 műsorvezetője. Hajdú nem kívánt nyilatkozni, feleségének adta át a megszólalás jogát. Kata szerint pusztán arról van szó, hogy rengeteget dolgoztak az elmúlt időben, így valóban kevesebb idejük jutott egymásra, ám rövidesen elutaznak Ciprusra, ahol Kata reméli, hogy „mindent tisztázhatnak”.

Egy a neve elhallgatását kérő bennfentes azt állítja, hogy a pár az utóbbi időben feltűnően sok időt tölt külön; Hajdú külföldre utazott egy időre, míg Kata a munkába temetkezett. A közeli ismerős azt is elárulta, hogy a tévés mindent megtenne azért, hogy kapcsolatuk újra a régi legyen a feleségével, s ezzel Kata sincsen másképp, ám úgy érzi, férjének változnia kell bizonyos dolgokban ahhoz, hogy ismét minden működőképes legyen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: