2012-08-27 09:01:20• hírek • Blikk.hu

Bomba üzlet Szinetár és Bereczki válása!

Bomba üzlet Szinetár Dóra (36) és Bereczki Zoltán (36) válása! A duettpárért a szakításuk bejelentése óta majd megőrülnek az emberek, együtt akarják látni őket a színpadon.

A nevük telt házat garantál, pedig a szórakoztatóiparban egyébként nehéz időszak van, sorra maradnak el érdeklődés hiányában a legnagyobb nevek fellépései is. Szinetár és Bereczki ezzel szemben arat, terveik szerint már csak év végéig vállalnak közös fellépéseket, de ki tudja, talán kénytelenek lesznek meggondolni magukat.

- Amikor lefoglaltuk az időpontot Dóráékra, természetesen sejtésünk sem volt arról, mi fog történni. Aztán bejelentették, hogy szétmentek. Azt mondhatom, jól jártunk a válásukkal. Ebben a hónapban volt a buli, és hirtelen megnőtt az érdeklődés a koncert iránt, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak. Talán kíváncsiak rá, hogyan néznek egymásra, tudnak-e még összhangban dolgozni - árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő vidéki koncertszervező, aki szerint a telt ház azért is óriási dolog, hiszen manapság rizikós bármilyen koncertet megszervezni.

- Az embereknek kevés pénzük van, meg kell gondolniuk, mire költik. Nyáron a nyaralások, ősszel pedig az iskolakezdés miatt nem tudnak ilyesmire kiadni, hiszen a fizetős bulikra egy jegy általában 2500-3000 forintba kerül. Ahogyan korábban megírtuk, a pár gázsija közel félmillió forintra rúg, mégis megéri megrendelni őket.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: