2008-10-14 18:11:05• hírek • Szatmár.ro

Pihenjen igényeinek megfelelően

A Solarex Tours utazási iroda a magyarországi Ibusz iroda kiemelt viszonteladójaként, 2002 óta áll kliensei rendelkezésére. Az Ibusz utazási iroda minőségi termékeiről régisége tanúskodik leginkább, hiszen 106 éves múltra tekint vissza.

A Solarex Tours célja, hogy évről-évre egyre több elégedett utast üdvözölhessen ismét irodájában, éppen ezért az ők igényeit szem előtt tartva a világ összes pontjára biztosítanak utazási lehetőséget. Szolgáltatásai közt belföldi, külföldi utazási lehetőségek, európai körutazások egyaránt megtalálhatók, ezek mellett pedig repülőjegy intézését, bel- és külföldi egyéni szállásfoglalást, incentive utak szervezését és a betegbiztosítási papírok rendezését is vállalják.

Az utasoknak rendszerint konkrét elképzelésik vannak, s a Solarex feladatának tartja, hogy minden igényt kielégítő javaslatokkal szolgáljon. Jövőbeni tervei közt szerepel a határon túli közönség megszólítása, hogy országunk természeti kincseit külföldi vendégeink is megismerhessék.

A Solarex Tours igyekszik minden generációt megszólítani. Ifjabb turistáinak nyugodt szívvel ajánlja a pénztárcakímélő wellness árualapokat, s a kultúra kedvelőinek pedig különböző autóbuszos és repülős városlátogatásokat kínál magyar idegenvezetéssel. Luxuskategóriás útjainak megszervezését a Neckerman, a TUI, a Tensi utazási irodák segítik. Bővebb információkért keresse fel a www.solarextours.ro honlapot.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: