2015-12-05 22:04:57• hírek • Kocsis Zoltán

Bolti eladóból és kamionsofőrből sokat alkalmaznának

Szokatlanul magas, szám szerint negyven azon betöltetlen munkahelyek száma jelenleg Szatmár megyében, amelyhez felsőfokú végzettség szükséges - derül ki a megyei munkaerő-foglalkoztatási ügynökség heti jelentéséből. Szatmár megyében jelenleg 737 munkavállalót alkalmaznának.

Szatmárnémetiben 701 munkahelyet hirdettek meg a munkaadók. Mint mindig, ezúttal is a textiliparban a legmagasabb az emberhiány, ide 184 munkást keresnek. Van azonban jó néhány olyan egyéb munkakör is, amelyben nagy számú munkavállalót keresnek: kamionsofőrből 39-et, bolti eladóból 31-et, bőrfeldolgozóból 25-öt, eladási ügynökből 24-et, hegesztőből 23-at, idősgondozóból és utászból 20-at, kasszagép-kezelőből 18-at is alkalmaznának. De keresnek például nyolc szakorvost is.

Nagykárolyban 24 betöltésre váró munkahely van: tíz péket, öt eladási ügynököt, 4 bolti eladót, továbbá autóvillanyszerelőt, autószerelőt, sofőrt és mezőgazdasági termékek feldolgozásában jártas mérnököt is keresnek. Avasfelsőfaluban 11 orvosi asszisztensre, Tasnádon pedig egy fiziokinetoterapeutára van szükség.

Erdődön és Turcon ezúttal is hiába kopogtat a munkát kereső, nincs betöltetlen munkahely.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: