2009-05-15 16:15:45• hírek • Szatmar.ro

Bölönit akarja az Olympiakosz

Az athéni egyesület megháromszorozná az erdélyi tréner fizetését.

A görög bajnok Olympiakosz Pireusz Bölöni Lászlót szeretné leültetni a csapat kispadjára a következő szezonban, írja a sport.be című honlap. A görögök hajlandóak lennének 1,5 millió eurós fizetést is folyósítani a marosvásárhelyi szakember számlájára, ami megközelítőleg háromszor több a jelenlegi fizetésénél.

A Standard Liege edzője többször is kijelentette, hogy remekül érzi magát Belgiumban, ahol egy fordulóval a vége előtt az Anderlechttel holtversenyben vezeti a pontvadászatot.

Az Olympiakosz annak ellenére nem hosszabbította meg korábbi edzőjének, a spanyol Ernesto Valverdének a szerződését, hogy az irányítása alatt az együttes a bajnokságot és a kupát is elhódította. Hatalmas csalódás ugyanakkor a vezetők számára, hogy a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligájába, ahol ráadásul a városi rivális Panathinaikosz a nyolcaddöntőig menetelt.

Ezzel szemben a Standard Liege idén remekül szerepelt az európai kupákban: a BL-selejtezőkben csak hosszabbításban maradtak alul a Liverpoollal szemben, az UEFA-kupában kiverték az Evertont és legyőzték a Sevillát és Sampdoriát.

Bölöni a hírre nem reagált, hanem kijelentette, számára most a Gent elleni idegenbeli meccs a legfontosabb, ott ugyanis nyernie kell, ha nem akar lemaradni a bajnoki címről.

Nézze meg hogyan esett ki a Standard Liege a Liverpool ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: