2008-12-03 14:08:09• hírek • Szatmar.ro

Bölöni bebiztosíthatja továbbjutását

Amennyiben győz a Standard, matematikailag is továbbjut, de az egy pont is elég lehet.

Az UEFA-kupa csoportkörének negyedik fordulóját, a Bajnokok Ligája hiánya miatt, ezen a héten szerdán és csütörtökön rendezik. Bölöni László együttese akár egy ponttal is továbbjuthat, míg Dárdai Pál és a Hertha igazán pikáns mérkőzést vív a Galatasaray ellen.

A belga Standard Liege úgy nyerte meg eddigi mindkét mérkőzését a C csoportban, hogy gólt sem kapott. Ha ez szerdán is megismétlődik a Sampdoria ellen, akkor szinte biztosan továbbjut (eddig egyetlen egyszer fordult elő, hogy hét pont ne legyen elég a továbblépéshez, akkor a Rangers volt ilyen peches). Ha viszont emellett gólt is lő, akkor kilenc ponttal matematikailag is továbbjut. Bölöni még soha nem győzött edzőként olasz csapatok ellen, a Standard viszont soha nem veszített odahaza itáliai együttes ellen.

A B jelű csoportban érdekes mérkőzésre kerül sor Berlinben, ahol a Hertha a Galatasarayt fogadja. Figyelembe véve, hogy a német fővárosban több százezer török bevándorló él, könnyen lehet, hogy mindkét csapat „hazai" hangulatban szerepel majd. Dárdai Pál csapatának győzelemre van szüksége, a törököknek az egy pont is elég.

Érdekesnek ígérkezik a Paris St.Germain vendégjátéka a Manchester City otthonában, míg a Babos Gábor Nijmegenjére fagyos hangulat és egy győzni akaró Szpartak vár Moszkvában.

A napi program:

A csoport: Twente - Schalke
Manchester City - Paris St.Germain

B csoport: Hertha - Galatasaray
Harkov - Olympiakosz

C csoport: Sevilla - Partizan Belgrád
Standard Liege - Sampdoria

D csoport: Udinese - Dinamo Zágráb
Szpartak Moszkva - Nijmegen

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: