2011-05-19 18:24:27• hírek • Szatmár.ro

Bolond ballagás a Kölcseyben

Csütörtökön került sor a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban a Végzősök napjára, a tizenkettedikesek vidám, játékos búcsúzására diáktársaiktól.

Bolond ballagás volt csütörtökön a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban: a hat végzős osztályról szólt a bohókás nap. A rendezvény délután két órakor kezdődött, ekkor a végzős osztályok maskarában, vígan énekelve vonultak végig a tanintézmény két épületének folyosóján, míg kisebb társaik sorfalat állva tapsoltak a vidám búcsúzkodóknak.

A parade után szünet következett, majd az iskola apraja nagyja a Kálvin tér 2. szám alatti épület udvarára vonult át, itt folytatódtak a programok: volt élménykórus, a végzős osztályok táncoltak, de játékos vetélkedőkön szórakozhatnak és az iskola diákzenekarai is felléptek. Meglepetésként pedig a főgimnázium tanárai is produkcióval rukkoltak elő a végzősöknek.
Amint azt Pataki Enikő, a tanintézmény vezetője portálunknak elmondta, a "bolond ballagás" nem új keletű, külföldön márévek óta nagy sikere van a végzősök ilyen formájú búcsúzójának.

A főgimnáziumban egyébként tavaly rendeztek első ízben hasonló vidám napot a végzősöknek, akik akkor is nagyon jól szórakoztak. Öt órakor pedig a Kálvin tér 2. szám alatti épület udvarán folytatódnak a programok: volt élménykórus, a végzős osztályok táncolnak, de játékos vetélkedőkön szórakozhatnak és az iskola diákzenekarai is fellépnek.


Táncos bevonulás a végzősök napján
Táncos bevonulás a végzősök napján


Az egyik legemlékezetesebb momentum a végzős osztályok speciális bevonulása volt, a műsorvezetők a bevonulást megelőzően az osztályok saját élményeiből készített kis visszaemlékezést olvasták fel a közönségnek. Voltak ebben betört ablakok, sztorik tanárokról és diákokról, így biztosak lehetünk benne, hogy az iskolában töltött négy - az egyik soztály esetében pedig gyakorlatilag 8 év örökre emlékezetes marad számukra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: