2015-02-06 15:34:12• hírek • Szatmár.ro

Böllérverseny lesz szombaton Tasnádon - busszal is mehetsz

Összesen 31 csapat nevezett be a szombaton Tasnádon megrendezésre kerülő böllérversenyre.

A böllérek az izgalomtól már izzadó tenyérrel, késeiket és bárdjaikat fenve készülnek a február 7-én megrendezésre kerülő RMDSZ Böllérversenyre, melynek ez alkalommal Tasnád városa ad otthont. A híres-neves termálstrand szomszédságában található táborhelyen vernek most sátrat a csapatok, hogy egy-egy rangos elismerést szererezzenek az immár ötödik alkalommal megszervezett megmérettetésen.

Nem csak szatmári csapatok versenyeznek, és ezzel együtt mutatják be hagyományaikat a résztvevőknek. Akad olyan csapat is, akik több száz kilométerről érkezik, csak hogy megkaparintsa a legnagyobb elismerések egyikét. A szervezők már a helyszínen vannak és azt javasolják a böllérversenyre kilátogatóknak, hogy öltözzenek rétegesen, mert igen szeles időre lehet számítani.

Ha pedig lehet, akkor legjobb, ha valamilyen tömegközlekedési eszközzel látogatnak ki az érdeklődők a versenyre - ezt már mi tanácsoljuk. A böllérversenyen ugyanis díjazni fogják a legjobb forraltbort és fogópálinkát is, a csapatok pedig nagyon szívesen kínálgatják a testet-lelket felmelegítő és bátorsághozó italokat.

A szervező Szatmár Megyei RMDSZ közleménye szerint Szatmárnémetiből a Decebal híd alól indulnak autóbuszok szombaton Tasnád irányába. A feltüntetett időpontok után tíz perccel a Károlyi úti parkolóban lehet felülni rá.

Indulás a Decebal híd alatti megállóból: 6:30; 7:30; 8:30; 9:30; 10:30; 11:30; 12:30; 13:30; 14:30; 15:30; 16.30 és 17:30 órától.

Amennyiben nagyobb csoport szeretne egyszerre utazni, akkor a McDaniels telefonszámát (0745042818) indulás előtt fél órával hívva biztosítható a nagyobb busz, hogy mindenki kényelmesen elférjen - írja a közlemény.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: