2012-01-12 07:57:46• hírek • Blikk.hu

Boldogságtól fogy Claudia

Jobban néz ki, mint valaha, és saját elmondása szerint boldog Liptai Claudia, aki fél év pihenő után a február közepén induló Megasztárban tér vissza a képernyőre. A TV2 műsorvezetője bámulatos formában pózolt a fotósunknak, bomba alkata és a kisugárzása mindenkinek feltűnik.

- A képernyő formában tart! Amióta tudom, hogy lesz Megasztár, többször meggondolom, egyek-e még egyszer este. De az is sokat segít, hogy az elmúlt fél évben nem kellett hajnali fél négykor kelnem, kipihentem magam, kiegyensúlyozott vagyok, mert minden a helyén van az életemben - mesélte Claudia, aki a magánéletéről továbbra sem beszél, ám a Blikknek adott, Till Attilával közös interjújában elárulta, nagyon jól telt a pihenőidő, minden úgy alakult, ahogy szerette volna. Azt is hozzátette: nagyon várja a Megasztárt, amelyben sokkal több szerepet kap, mint eddig.

- Én leszek például az, aki hátul a családdal remegve várja, hogy az ítészek megnyomják-e a gombot. Szeretem ezt, mert minden ember megérint - árulta el a műsorvezető, aki szerint az elmúlt évek érzelmi hullámvasútja erősebbé tette a feladathoz, akkor is, ha Tilla szerint feltehetőleg sírni is látjuk majd Claudiát.

- A könny sosem apad el, de az csak még színesebbé teszi az ember lelkét. Tudom, mekkora ugrás a Megasztár színpada ahhoz képest, ahonnan a versenyzők jöttek. Nehéz ezt feldolgozni. Ha valamit tudok azzal segíteni, hogy biztatom őket, akkor megteszem - válaszolt Claudia.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: