2012-04-20 17:26:57• hírek • Szatmar.ro

Az „ismeretlen” CFR ellen is nyerni akar az Olimpia

Szinte biztosra vehetjük, hogy élvonalbeli labdarúgókkal is összecsapnak szombaton (17.00) az Olimpia futballistái, a sárga-kékek ugyanis a Kolozsvári CFR második számú csapatát fogadják a harmadik osztályú bajnokság hatodik csoportjának 22. fordulójában.

A szatmáriak remek tavaszi kezdés után múlt héten egy utolsó percekben kapott góllal kikaptak a listavezető Brassói Corona otthonában, ezzel három pontra lemaradtak a barcaságiak mögött. Ennek tükrében a sárga-kékeknek mindenképpen nyerniük kell a CFRII ellen, ha versenyben akarnak maradni az elsőségért és a feljutásért folyó harcban.

„A fiúkat persze megviselte a vereségnek ez a módja, de azóta sikerült túltenniük magukat rajta. Nem lehet ezen sokat rágódni, tovább kell mennünk", mondta, még a brassói mérkőzésre utalja, Csík Tibor vezetőedző. A tréner a szombati ellenféllel kapcsolatban elismerte: nem sokat tud róluk. „A CFR-nél nem lehet pontosan tudni, hogy az adott mérkőzésen esetleg kiket vetnek be azok közül, akik kimaradnak az első csapat keretéből. Akárhogy is lesz, mi mindenképpen meg akarjuk tartani a hazai százszázalékos mérleget, és győzelemmel kiszolgálni a közönséget", bizakodott Csík.

Az ősszel a Oli 2-0-ás vereséget szenvedett a kincses városban, az akkori vasutasok közül azonban jó néhányan már külföldön keresik a kenyerüket: Daniel Fernandes a holland Twente harmadik számú kapusa azóta, Dominique Kivuvu pedig a svéd élvonalbeli Mjallby együttesét erősíti.

Ami az Olimpiát illeti, a szakmai stáb nem számíthat a sárgákat begyűjtő Dănilára valamint a sérült Micaşra, utóbbi tegnap utazott el kivizsgálásra Budapestre.

Az Oli legfőbb riválisa, az éllovas Brassói Corona most a hosszabbításban nyert Szászfenesen, és a gólt akárcsak az Olimpiának ismét Ene szerezte.

III. Liga, 22. forduló:
Tatrangi Unirea-Kolozsvári Sănătatea 2-1
Kolozsvári Universitatea II-Zalatnai CS 1-0
Aranyosgyéresi Seso-Szászrégeni Avântul 0-1
Marosvásárhelyi FCM II-Besztercei Gloria II 0-1
Zilahi FC-Dési Unirea 1-0
Szászfenesi Unirea-Brassói Corona 0-1
Szombat: Jádi Voinţa-Nyárádtői Unirea
Szatmárnémeti Olimpia-Kolozsvári CFR II.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: