2012-04-27 17:17:09• hírek • Szatmár.ro

Bolba csapata lesz az ellenfél

Hazai pályán fogadja szombaton 17 órától az Olimpia a dési csapatot. Kötelező a győzelem.

A legutóbbi, hétközi fordulóban csak a döntetlen jött össze a Csík Tibor edzette csapatnak, ezért a szombati mérkőzésen csak a győzelem az elfogadható, amennyiben az Olimpia még az éllovas Brassói Coronát utol szeretné érni.

„A papírforma szerint valóban mi vagyunk az esélyesek, de nem kell elfelejteni, hogy a désieknek Mircea Bolba személyében jó edzőjük van, és arra számítunk, hogy a védekezésre helyezik a hangsúlyt, és megpróbálnak kontrázni. Nem lesz könnyű meccs, a csapat fáradt is egy kicsit, és a középpályáról hiányzik majd Micas és Villand is, de mindenképpen csak a győzelem az elfogadható. Előbbinek a lábát nemrég műtötték, utóbbi sárga lapok miatt nem játszhat" - nyilatkozta Csík Tibor az esélyeket latolgatva.

Ősszel idegenben az Oli 2-1-re nyert.

Mircea Bolba, az Olimpia egykori trénere igen nehéz helyzetben van, hiszen egykori csapata ellen kell most vezetnie a désieket. "A csapatom fiatal, mindössze három felnőtt korú futballista van az együttesben, tehát nem sok esélyünk van, de ugye a fociban sohasem lehet tudni. Mindenesetre gratulálok az Olimpiának az eddigi eredményekhez, és szívből örülök neki, hogy a vezetőknek, edzőknek sikerült összehozni egy ilyen csapatot. Az alap már megvan és erre már lehet tovább építkezni, akár a másodosztályra is" - nyilatkozta Bolba.

A fordulóból egyébként hat mérkőzést már lejátszottak, az éllovas Brassó hazai pályán két góllal nyert a CFR II ellen, így ár 8 ponttal vezet az Olimpia előtt.

III. Liga, 24. forduló:
Kolozsvári Universitatea II-Tatrangi Unirea 1-2
Aranyosgyéresi Seso-Kolozsvári Sănătatea 2-1
Marosvásárhelyi FCM II-Zalatnai CS 0-1
Zilahi FC-Szászrégeni Avântul 2-0
Szászfenesi Unirea-Nyárádtő Unirea 2-0
Brassói Corona-Kolozsvári CFR II 2-0
Jádi Voinţa-Besztercei Gloria II szombat

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: