2010-03-04 12:25:58• hírek • Szatmar.ro

Bokszkesztyű a cellulit ellen

Kevesen tudják, hogy a cellulit nem feltétlenül függ össze az évek múlásával és az elhízással, bár kétségtelen, hogy nem a karcsú nők rettegnek leginkább attól: mi lesz, ha beköszönt a fürdőruha idény.

A külső megjelenésre egyre nagyobb hangsúlyt fordító világunkban a nőket sújtó átok a narancsbőr. Az érintett bőrfelület valóban úgy néz ki, mint a narancs külső héja, innen ered a magyar elvevezés. A narancsbőr kialakulásához a mozgáshiány, a stressz és az egészségtelen életmód egyaránt hozzájárul. Azoknak a nőknek, akiknek a szervezete kevesebb ösztrogént termel, nagyobb valószínűséggel kell felvegyék a bokszkesztyűt a narancsbőr ellen. A szakemberek szerencsére évről évre egyre eredményesebb kezelési módszerekkel rukkolnak elő.

Manapság már házilag is folytathatunk cellulit elleni kúrákat, hiszen annyiféle készítmény áll a rendelkezésünkre, hogy alig győzzünk eligazodni közöttük. A termékpaletta valóban széles, ki-ki választhat a gél, a krém, az olaj vagy a pakolás között. Fontos szempont, hogy a kezelés alatt viszonylag zsírszegényen étkezzünk és nagyon sok folyadékot igyunk. Leginkább az ásványvíz ajánlott annak érdekében, hogy a keringésbe visszakerülő salakanyagok gyorsan kiürüljenek a szervezetből. Ne feledjük, hogy a kezelések csak egymást kiegészítve hoznak szemmel látható eredményt. A legfontosabb, hogy elegendő időt szánjunk rá és legyen kitartásunk végigcsinálni a legkevesebb egy hónapnyi rendszeres kezelést.


A külső megjelenésre egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk
A külső megjelenésre egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: