2019-05-10 04:06:02• hírek • Blikk.hu

Bohém fiatalokból váltak felelősségteljes szülőkké Csobot Adélék

Istenes Bence még az X-Faktor forgatásán ismerkedett meg Adéllal, aki ekkor még csak 18 éves volt. Mostanra igazi családdá váltak, de ez a folyamat nem ment zökkenőmentesen.

Bence már sokat foglalkoztatott műsorvezetőként csöppent bele a családalapítás nehézségeibe, időre volt szüksége mire belátta már semmi sem lesz ugyanolyan mint azelőtt. Első gyermekük, Nátán születése előtt csak a munkának élt, így a kis jövevény teljesen felforgatta a világát. A pár a Best Magazinnak adott interjújában beszélt bővebben az őket érő nehézségekről.


"Érdekes, de tudat alatt a változás ellen mentem. Ugyanúgy pörögtem, ugyanannyi munkát vállaltam el, végül rájöttem, hogy az új élet más döntéseket igényel. Már minden a gyerekek körül forog, és mindent úgy kell alakítani, ahogy nekik a legjobb" - mesélte Bence. Elmondása szerint ő és párja is sokat változtak azzal, hogy szülővé váltak és azóta is folyamatosan tanítják egymást. Hisz abban hogy nem véletlenül találkoztak és hogy kapcsolatuk addig fog működni, amíg kölcsönösen tesznek arról, hogy fejlődjenek.


Csobot Adél bevallása szerint azzal, hogy életre szóló kapocs köti össze őket még közelebb kerültek egymáshoz, de nem volt ez mindig így.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: