2008-05-19 12:15:50• hírek • Czinzel László

Útátadás Szérben, polgármesteri hivatal - avatás Bogdándon

Átadták a felújított utat és felavatták a felújított polgármesteri hivatalt

Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei tanácselnökjelöltje, Günthner Tibor, a Szatmár megyei Tanács beruházásokért felelős alelnöke, Erdei D. István RMDSZ-es parlamenti képviselő, Riedl Rudolf, volt alprefektus, az RMDSZ megyei tanácsosjelöltje és Nagy Sándor, református esperes, az RMDSZ megyei tanácsosjelöltje szombaton Bogdándon két fontos esemény meghívottja is volt.

Elsőként a Bogdánd-Szér közötti út ünnepélyes átadásán vette részt. Az említett útszakasz felújítása prioritásként szerepelt a megyei útjavítási tervek között. Amint az Günthner Tibor, megyei tanácsi alelnök a megvalósult beruházás kapcsán elmondta, ennek az útnak a rehabilitálásával Szér újra könnyen elérhető lesz mind a községközpont, mind pedig a többi település számára, ez pedig rendkívül megkönnyíti a helybeli lakosok életét.

Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje, aki egyben a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke is rendkívüli fontos megvalósításként értékelte a beruházás megvalósulását. Mint elmondta, az RMDSZ vezette minisztérium által kezdeményezett, 577-es kormányrendelet révén finanszírozást nyert útjavítási projekt csak egyike azon számos Szatmár megyei megvalósításnak, amely a Szövetség különböző szintjein dolgozó (kormányzati, parlamenti, önkormányzati) képviselőinek közös munkájának eredménye.

Ugyancsak szombaton került sor a Bogdándi Polgármester Hivatal nemrég felújított épületének az avatóünnepségére. Az eseményt követő fogadáson az RMDSZ jelen lévő képviselői bejelentették, hogy újabb fontos, a községbeli lakosok életét nagyban befolyásoló fontos beruházás indul meg két héten belül. Sor kerül ugyanis a Korond-Bogdánd közötti, jelenleg rendkívül rossz állapotban lévő megyei út rendbetételére. A mintegy 6 kilométernyi útszakaszra új aszfaltréteget helyeznek fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: