2014-09-16 23:51:53• hírek • Blikk.hu

Bodroginak üzent halálos ágyáról Sztankay

Utolsó erejével szeretett kollégájától búcsúzott Sztankay István, a megkülönböztetett figyelem nagyon meghatotta Bodrogi Gyulát.


Mindezt másik munkatársától, egyben jó barátjától, a József Attila Színház volt igazgatójától, Léner Péter rendezőtől tudta meg a Blikk, aki nagyon sokat dolgozott Sztankayval. Mivel gyerekkoruk óta ismerték egymást, igazából csak a halál választotta el őket. Szoros barátság fűzte össze őket, napi rendszerességgel tartották a kapcsolatot.

- Három héttel ezelőtt még el tudtam érni őt telefonon, nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Aztán már hiába hívtam. Kórházba került - mondta a Blikknek Léner Péter, aki nem sokkal a halála előtt járt bent a színművésznél. - Nagyon rossz volt a kórházi ágyán látni, már nem sok ereje volt beszélgetni. Azt mondta, nagyon fáradt, én ekkor jobbnak láttam, ha elmegyek. Nagyon nehéz volt megtenni az első lépést kifelé, de az ajtóból visszafordultam, és mivel tudtam, hogy nagyon jóban voltak, azt kérdeztem tőle, mit üzensz Bodroginak? Ő egészen halványan elmosolyodott, azt mondta: mondd meg neki, hogy ölelem! - idézte fel az utolsó beszélgetésüket a rendező, aki rögtön továbbította is az üzenetet Bodroginak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: