2012-10-20 10:35:39• hírek • Póti Orsolya

Bodor Csaba alkotásaiból nyílik kiállítás

Kiállítás sorozat indul Szatmárnémetiben „Bio-Graph" címmel a Nomanid Productions szervezésében. A rendezvény keretében elsőként Bodor Csaba grafikái kerülnek bemutatásra.

A Nomanid Productions egyik fő célja, hogy felkarolja és támogassa az ifjú alkotókat a művészetek minden területéről, akik műveikkel, művészi produktumaikkal hozzá járulnak a jelen kor szellemének egészséges fejlődéséhez, értékeinek megőrzéséhez.

Ennek szellemében veszi kezdetét az a kiállítás sorozat, amely fiatal szatmári grafikusok, festők, fotográfusok, szobrászok és keramikusok munkáit fogja bemutatni. A művészetkedvelők minden héten új alkotóval ismerkedhetnek meg, akinek művei egy héten keresztül lesznek megtekinthetőek.

Első alkalommal Bodor Csaba grafikái kerülnek bemutatásra „Create & Destroy" címmel. A tárlatmegnyitóra október 22-én, hétfő este 18.30 órától kerül sor az „Art Café" Kávézóban. A rendezvényt Révész Csaba, a szatmárnémeti "Aurel Popp" Művészeti Líceum kerámia és szobrászat szakos tanára nyitja meg, illetve ő méltatja a fiatal alkotó munkásságát.

Bodor Csaba tárlatát Stoica Róbert grafikus műveinek kiállítása követi, majd Péterfi Ágnes festményeivel folytatódik a sorozat. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a kiállításokra!

A rendezvény médiatámogatói a Szatmár.ro és a City Rádió.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: