2010-11-03 09:33:29• hírek • ma.hu

Bódi Sylvi utálta testvérét

A legtöbb első gyerek lelkivilágát felborítja a kistestvér születése, de viszonylag kevesen vannak, akik a kukába akarják dobni az öccsüket. Bódi Sylvi ezzel fenyegetőzött.

Ha a testvéri ugratásokról volt szó, Bódi Sylvinek nem kellett a szomszédba menni ötletekért. A kisöccse érkezését eleinte amúgy sem viselte jól, ezért mindig kitalált valamit, amire természetesen ma már mindketten nevetve emlékeznek vissza, főleg, amióta Sylvi szavaival élve Attilának „megjött az esze".

Az RTL Klub Reggeli című műsorában a playmate elmesélte, az első jelentősebb konfliktus nem sokkal Attila születése után történt, amikor nővére is épphogy csak két éves volt. Annyira idegesítette, hogy míg korábban körülötte forgott a világ, most mindenki az új kisbabát simogatja, babusgatja, hogy nemes egyszerűséggel közölte a családdal: ha ezt nem hagyják abba azonnal, „ezt a gyereket kidobja a kukába".

Amikor kicsit nagyobbra nőttek, Sylvi rájött, hogy több hasznát is veheti a testvérének, például amikor fújt a szél, megbízta azzal a még mindig csak 4 éves kisfiút, hogy tartsa meg a fenyőfát, rá ne dőljön a házra.

A huncutságok azóta sem értek véget, ahol csak lehet, kihasználják a kínálkozó lehetőségeket, de ezek sosem rosszindulatú piszkálódások, a két testvér közt jól látható összetartás és szeretet van.

A titkait Sylvi már rá meri bízni öccsére, de ez a 28 éves fiatalembert nem akadályozta meg abban, hogy korábbi csínytevésekről ne adomázzon a kamera előtt. Elmesélte például, hogy amikor még a playmate fiatalabb volt, igen nagy volt az "átmenő forgalom" a szülői házban, és az egyik hódoló még ki sem ment a bejárati ajtón, mikor a másikat a lány ablakán csempészték be, mindezt ráadásul aktív szülői segédlettel - bátran kijelenthetjük, hogy zajlott az élet a Bódi-házban!


A playmate utálta öccsét
A playmate utálta öccsét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: