2014-06-04 09:19:33• hírek • Blikk.hu

Öt egyetemre vették fel Bódi Sylvit

Bódi Sylvi pszichológusnak készül

A barna hajú szépség elhatározta, hanyagolja a divatszakmát, helyette a pszichológusi pályájára és sportkarrierjére koncentrál. Sylvi több egyetemre is felvételt nyert, már „csak" azt kell eldöntenie, életét hol folytassa.

- Úgy érzem, a modellszakmából már kiöregedtem, szeretnék komolyabb dolgokra összepontosítani. A modellfelkéréseimet szeretném háttérbe szorítani - kezdte Sylvi, aki már egy éve szorgalmasan tanul, aminek meg is lett az eredménye: több egyetemre is felvették.

- Két ország egyetemeire adtam be a jelentkezésemet, amelyekre mind sikerült a felvételim. Mivel mindig is szerettem az emberekkel foglalkozni, a pszichológia szak érthető döntés volt. Megszereztem az angol felsőfokú és nemzetközi nyelvvizsgát is, és minden este a pszichológia-tankönyvemmel osztottam meg az ágyam. Három angliai, két ausztráliai egyetemre jutottam be, úgyhogy most hatalmas döntés előtt állok. Folyamatosan őrlődöm, melyiket válasszam, ha külföldre megyek, az itthoni életem magam mögött kell hagynom. Augusztusig van időm dönteni, nem lesz könnyű - sóhajtott Sylvi.

Ha még több bulvár hírt szeretne olvasni, ide kattintson és a Blikk.hu-ra érkezik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: