2013-03-19 10:04:51• hírek • Blikk.hu

Bódi Sylvi: Jobban nézek ki, mint 25 évesen!

Bódi Sylvi csúcsformában van, alakja, teste saját bevallása szerint most olyan tökéletes, amilyennek mindig is szerette volna.

Az egykori playmate cseppet sem bánja, hogy maga mögött hagyta húszas éveit, sőt úgy érzi, jót tett neki az idő múlása. Ami még ennél is meglepőbb, rajongótáborát az utóbbi időben mind inkább nők is gyarapítják.

- Lassan harminckettő vagyok, de belenézek a tükörbe, és azt látom, jobban nézek ki, mint amikor huszonöt éves voltam. Átalakult a testem, és ez nagyon tetszik - magyarázta a korábbi playmate, akinek a szépségiparban dolgozó hölgyek többségével ellentétben esze ágában sincs plasztikai sebészhez fordulni. Fantasztikus formáját a rendszeres sportnak köszönheti: a vagány modell wakeboardozik, szörföl és rúdtáncol.

Az pedig, hogy Sylvi mostanra jobban néz ki, mint hét évvel ezelőtt, nem csak saját magának tűnt fel. Mint mondja, rengeteg nő tekinti őt példaképének.

- Sokan írnak nekem, hogy motiválom őket. Ez nagyon jólesik, de felelősséggel jár. Fontos, hogy olyan példát mutassak, amit később a saját lányomtól is szeretnék látni. Például nem támogatom a plasztikázást, még szinte ki nem fejlett fiatal lányok óriási melleket csináltatnak magukat amerikai minta hatására. Persze később, ha valaki gátlásos a külseje miatt, akkor döntsön, ahogy jónak látja, de ok nélkül semmiképp - jelentette ki a barna hajú szépség, aki reméli, nemcsak a külsőségekben tekintik őt mintának, hanem az életmódját is követik.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: