2019-06-14 03:54:25• hírek • Blikk.hu

Bódi Guszti hihetetlen őszinteséggel mesélt a házasságáról

A modern világ folyamatosan alakítja a régi tradíciókat, de a lovári roma Bódi házaspár, Margó és Guszti a mai napig hűek az ősi szokásokhoz.

A mulatószenészek 44 éve élnek együtt, ám ahogy a NőComment! vasárnapi adásának felvételén elárulták, sosem látták még egymást ruha nélkül.

 

"Negyvennégy éve nem tudom, kivel fekszem le, mert mindig sötét van" – jelentette ki Bódi Guszti, akinek az a természetes, hogy még nem találkozott a meztelen igazsággal. "Mi ebben nőttünk fel. Esküszöm, az édesanyámat se láttam soha ruha nélkül a bokájától felfelé."

 

A Fekete Szemek énekese a talkshow forgatásán elárulta, tudja, hogy mások számára ez meglepő lehet, ők azonban szeretnek így élni. Felesége, Margó szerint ennek pofonegyszerű oka van.

 

"Mi nagyon szemérmesek, szégyellősek vagyunk. Amióta a fiúknak elkezdett serkenni a bajuszuk, még fürdőruhára sem vetkőzünk előttük, strandon sem voltunk együtt" – bizonygatta Bódi Margó, aki a Blikknek arról is mesélt, hogy a tradícióik a hétköznapi öltözködést is meghatározzák.

 

"A szoknyának takarnia kell a térdet, de akkor is, ha leülünk, mert ha nem, az szexuális kihívásnak minősül. Szokásaink a mély dekoltázst sem engedik, így sosem veszek fel kivágott felsőt, mert nem hozhatom kellemetlen helyzetbe az uramat, például az asztalnál, a tálalásnál" – magyarázta az énekesnő.

 

Margó elárulta, azért is mindennap tesz, hogy az ura szépnek lássa már reggel.

 

A történet folytatásáért kattintson erre a hivatkozásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: