2020-06-27 08:04:11• hírek • Blikk.hu

Bódi Csabi már a becenevét is tudja az egyik tolvajnak, aki kifosztotta

„Rengeteg tippet kaptunk, az egyik elkövetőnek már a becenevét is tudjuk, de a rendőrök megkértek, ne áruljak el részleteket, mert ezzel veszélyeztetem a nyomozásukat” – válaszolta megkeresésünkre Bódi Csabi (39), akinek a véletlenül nyitva hagyott autójából 1,2 millió forint készpénzt és egy 200 ezer forint értékű karórát tulajdonítottak el ismeretlen tettesek, amikor kedd éjszaka a szülei pesterzsébeti háza előtt parkolt.

A zenész Még a sírba is utánad megyek című új dalának klipforgatására sietett, ezért felejtette el bezárni a hófehér BMW-t, és a közreműködők fizetsége is ezért maradt a felső kategóriás személyautó könyöktámasz alatti rekeszében.


– A tettesek csak azért nem kerültek még elő, mert elrejtőztek. Hamarosan bilincsben lesznek, ebben biztos vagyok, csak a karóra miatt aggódom. Nekik lenne enyhébb a büntetésük, ha nem tüntetnék el, de tudom, hogy a tolvajok ilyenkor máshogy gondolkoznak. Csak remélni tudom, hogy biztos helyre tették, és amikor látják, hogy ezt úgyse tudják megúszni, akkor előadják. A pénzről már lemondtam. Megfogadtam, ha valami visszajön belőle, azt a Bókay utcai gyermekklinikának adom, mert ott gyógyították meg a fiamat, Bódi Csabi Jr.-t – magyarázta az énekes, aki rajtunk keresztül is üzent az elkövetőknek. – Azt az órát a feleségemtől kaptam, nagyon kedves nekem. Kérlek, ne csesszétek el!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: