2012-08-22 13:44:10• hírek • Szatmár.ro

Bocskor Bíborka bűvölte a szatmári közönséget

Fergeteges hangulatú szabadtéri koncerten vehettek részt a szatmáriak kedden este a Tűzoltótoronynál, ahol a magyar alternatív zenei élet egyik kiváló zenekara, a Magashegyi Underground lépett színpadra.

A Magashegyi Underground 2007 májusában alakult. „Szeplős Váll" című első slágerük (melynek társszerzője a francia Manu Chao) a 2007-es év egyik nagy felfedezettjévé tette a zenekart. Bár valójában pop zenekarként definiálják önmagukat, sok elemet az alternatív zenei formákból építenek magunkba, és folyamatosan keresik az új utakat. Az így kapott eredmény jellemzi a zenekar sokszínűségét, nyitottságát és felszabadultságát, amiből jócskán kapott ízelítőt a szatmári közönség is. Kedd esti fellépésükön a tánczene, a ska, az elektronika, és a népzene egyaránt keveredett egymással.

A csapat énekesnőjét, az erdélyi születésű Bocskor Bíborkát akkor ismerte meg a tévénézők sokasága, amikor fellépett a Megasztár című tehetségkutató műsor harmadik szériájában.

Eredetiség és dinamika jellemzi az énekesnőt, közvetlenségét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a koncert egyik legjobban várt dala közben, a „Szeplős váll" alatt lejött a színpadról és a szatmári fiatalok örömére együtt bulizott közönségével.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: