2010-11-16 15:48:28• hírek • Szatmár.ro

Pedagógiai kör kreatív ötletekről

„Kreatív ötletek a tanításban" címmel pedagógiai kört rendeztek a magyar tanítók számára kedden délután.

Kedden kora délután rendhagyó pedagógiai kört rendeztek a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskolában „Kreatív ötletek a tanításban" címmel.

„Nagyon örülök, hogy a tanintézményünket választották a tanácskozás helyszínéül. Én azt gondolom, hogy ez nem véletlen, hiszen iskolánk mintegy nyolcvan százaléka magyar tagozatú. Hasznos és kellemes időtöltést kívánok mindannyiuknak, és azt, hogy minél több értékes gondolattal gazdagodjanak" - köszöntötte a zsúfolásig telt osztályteremben a tanítókat Szász Piroska, az iskola igazgatónője.

Ezt követően egy power-pointtos bemutatót tekinthettek meg a résztvevők a kreatív ötletekről, majd a pedagógus csoportokra oszlottak, hogy évfolyamonként is tanácskozhassanak.

A kör a tanításban alkalmazott kreatív ötletekre helyezte a hangsúlyt. Az alkalom rendhagyó volt, hiszen ez alkalommal nem a tanulók kreativitásának fejlesztése volt a cél, hanem a tanítók kreativitásának kibontakoztatása, valamint az is, hogy ötletekkel szolgáljanak a kezdő kollégáknak.

Az összejövetelen interaktív formában próbáltak a pedagógusok minél több kreatív ötletet, módszert és a tanítási órákon használt játékot megosztani egymással.


Pedagógiai kört tartottak a magyar tanítók
Pedagógiai kört tartottak a magyar tanítók


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: