2017-04-23 16:00:25• hírek • Szatmár.ro

Bobtail lett a hétvége nyertese, újfundlandi kutya lett a legszebb szatmári

Kalandos volt a vasárnapi kiállítás: volt szikrázó napsütés, szemerkélő eső, enyhe zivatar és jégeső. Na meg sok érdeklődő és különleges, kitűnő ebek is.

A szatmári kutyás hétvége második napján is több száz négylábút vonultattak fel a résztvevő nemzetek, országok képviselői. Ez nem is csoda, a kétnapos kutyás hétvége harmadik kiállításán is értékes nemzetközi elismerésnek számító díjakkal lehetett gazdagítani a fajtatiszta ebek trófeáinak a számát. A Somesul stadionban megtartott vasárnapi kiállításon a szép, napsütéses idő dominált, de a szervezőknek volt azért okuk az izgalomra: néha szemerkélt az eső, a program végén pedig egy kis jégeső is esett.

De több okuk volt az izgalomra a Best in Show programba bejutott kutyáknak és tulajdonosaiknak. Itt választották ki ugyanis a fajtacsoportok legszebbjeit - és természetesen a kiállítás legszebb kutyáját is. A vasárnapi kiállítás legszebbje egy bobtail volt, amely megnyerte a Szatmárnémetiben tartott három kiállítás legszebb ebe címet is. A Szegedről érkezett tenyésztők Jagger nevű kutyája mindent megnyert, amit csak lehetett, ezzel pedig csatlakozott a család színe javához - az elmúlt években ugyanis édesapja és testvére is elnyerte a szatmári kiállítás legszebb ebe címet.

A vasárnapi Best In Show programban kiválasztották a legszebb szatmári kutyát is. Ez egy terranova (újfundlandi) kutya lett, amely egy pulit és egy német vizslát utasított maga mögé.  

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: