2011-08-04 08:36:06• hírek • www.Blikk.hu

Bobby: Robbanni fog a Dallas!

A Dallas 1978. április 2. és 1991. május 3. közt futott amerikai tévésorozat, amely egy texasi olajmágnás család, a Ewing család hétköznapjait követi nyomon 14 különböző hosszúságú évadon keresztül. A Dallast máig a nemzetközi televíziózás legsikeresebb állomásaként tartják számon. 357 epizódból tevődik össze, amelyek egyenként 47 perc hosszúságúak. A szappanopera ötletének gazdája David Jacobs producer, filmrendező és forgatókönyvíró. Golden Globe- és Emmy-díjas tévésorozat.

Hatalmas sikert jósol a Dallas visszatérésének a főszereplő, Patrick Duffy.

A színész hajdani szerepében, Bobby Ewingként tér vissza 2012-ben a Dallas Reboot című tízrészes sorozatban, amelyben a régi hősök mellett számtalan új karakter, s ezáltal új sztár is feltűnik. A Bobby-ként egyszer a sorozatból már kishíján kihaló Duffy szerint az új részek forgatása olyan volt, mint egy családi összejövetel.

- Se Larry Hagman, se Linda Grey, sem én nem gondoltuk volna soha, hogy egyszer még visszatérünk a Dallas-szal - mondta Duffy. - Mi, a régi szereplők mind úgy szeretjük egymást, mint egy igazi család tagjai. A legközelebbi barátok vagyunk, de sose hittük volna, hogy egy nap még újra együtt dolgozunk. De mikor megkaptuk a forgatókönyvet, leutaztunk Texasba, és újból beléptünk a South­fork ranchra, az életünk legboldogabb napja volt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: