2016-02-03 13:56:43• hírek • Kocsis Zoltán

Bő negyed órára megbénult a forgalom a Törvényszék előtt

Bő negyed órára megbénult a közúti forgalom szerda kora délután az Igazságügyi Palota előtt Szatmárnémetiben. Egy bukaresti rendszámú kamion megrekedt ugyanis a Werbőczy (Mileniului) és a Rákóczi (Mihai Viteazul) utcák kereszteződésében.

A Scania típusú nyergesvontató a Werbőczy utcából próbált ráfordulni a Rákóczira 12.45 körül - ám ez nem ment midnen nehézség nélkül. Az amúgy is szűk helyet az Igazságügyi Palota restaurálási munkálatai miatt felhúzott munkavédelmi kerítés, valamint a félig a járdán, félig az úttesten parkoló autók tovább szűkítették.

Mivel a kerítést nem lehetett megmozdítani, a kamiont vezető fiatalember a segítségére sietőkkel közösen inkább az úttest szélén, azzal azonban nem teljesen párhuzamosan parkoló Audi hátsó részét emelték (kétszer is) odébb puszta kézzel. A segítség mellett dícséretes, hogy egyetlen elégedetlen dudaszót sem lehetett hallani...

Miközben a kamionos igyekezett mihamarabb megszabadulni a kutyaszorítóból, a Werbőczy utcán jelentős autósor gyűlt fel, a gépkocsik már a Bercsényi (George Cosbuc) utca kereszteződésének közelében kénytelenek voltak megállni. „Olyan 15-20 perce állunk itt", mondta egy taxis. Szerencse, hogy a Rákóczi utcáról érkezők a Dózsa György utcán el tudták kerülni a (nagyobb) dugót.

Nem ez az első hasonló eset azon az utcasarkon, amint arról a Szatmár.ro is beszámolt, szeptember közepén például egy lengyel nyergesvontató (érdekes, hogy szintén egy Scania) rekedt meg hasonlóképpen.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: