2019-03-25 12:56:17• hírek • Szatmár.ro

Blues és jazz koncerteket szerveznek a héten neves előadók közreműködésével

Foto: EastBayRI
Foto: EastBayRI

Hétfőn és csütörtökön a blues és jazz műfaj szerelmeseinek kedvez a G.M. Zamfirescu Művelődési Központ szervező csapata.

Szatmárnémetibe érkezik hétfőn az olasz-amerikai Roberto Morbioli BAND, valamint experimentális jazz koncert lesz csütörtökön Hollandus József, Molnár Stike, Cserey Csaba és Vékony Joe részvételével.

 

A hétfő esti szórakoztató programot a Moose bárban hallhatja és láthatja a közönség. Az olasz és az USA-beli zenekartagok tesznek arról, hogy a hétfő esti szórakozás elfeledtesse a közönséggel a hétindító stresszt. A tradicionális és modern bluest játszó banda dallamaiba keveredett némi jazz, soul és funk is, megfűszerezve a hangulatot.

 

 

Csütörtök estére ismét megtelik a Várdomb utcai Moose. Az experimentális dallamok betöltik a helyiséget. Erről három szatmárnémeti és egy kolozsvári zenész gondoskodik. A városközpont élő zenét népszerűsítő szórakozóhelyén Hollandus József, Molnár Stike, Cserey Csaba és Vékony Joe előadását követhetik figyelemmel.

 

 

Ne lustálkodjanak otthon, kerekedjenek fel, ha egyedi élményre vágynak! A szervezők és a zenészek szeretettel várnak mindenkit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: