2015-11-17 15:06:10• hírek • (x)

Black Friday a Babytrendnél - Hatalmas kedvezményekkel

Mit szólnál ahhoz, ha Szatmárnémeti vezető gyereküzletében féláron vásárolhatnád meg gyermeked számára azt a terméket, amit egy nappal korábban kinéztél magadnak? Nos, ez nem csak feltételes mód, hanem maga a valóság! A Babytrend üzlete pénteken ugyanis akár 50%-os kedvezménnyel is vár!

A Black Friday-láz lassan a romániai kereskedelmi élet minden szegmensét eléri és ez alól a Babytrend sem kivétel: november 20-án, pénteken 20%, 30%, 40%, de egyes termékek esetében akár 50%-os kedvezménnyel várja ügyfeleit!

Mely termékekre vonatkozik a kedvezmény? Az olcsóbban megvásárolható áruk palettája bizony igen széles, közel kétezer terméket foglal magába! Többek között játékokhoz, babakocsikhoz, autóülésekhez, kiságyakhoz vagy szánkókhoz is kedvezményes árakon juthatunk hozzá!

Online ráadásul az ötezret is eléri a kedvezményes árú termékek száma!

A már-már drasztikus árcsökkentés olyan minőségi márkák termékeire is vonatkozik, mint amilyen a BabyOno, a Nuvita, a Tommee Tippee, a Nuk, az Avent, a Coto Baby, a Sun Baby, a Bright Starts, a  Lego, a Playmobil, a Wader vagy a Baby Design!

A különleges, kihagyhatatlan alkalomhoz a Babytrend egy másik meglepetéssel is kedveskedik ügyfelei számára: meghosszabbított nyitvatartási idővel. November 20-án, pénteken 09.00-20.00 órák között várja tehát vásárlóit Szatmárnémeti vezető gyereküzlete az Independentei 14/A szám alatti üzlethelyiségébe!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: