2019-11-05 09:16:47• hírek • x

Black Friday! Ne maradj le a Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletének akcióiról

Kihagyhatatlan akciókkal készülnek a november 15-i Black Fridayre a Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzlet munkatársai. Akár 50 százalékos kedvezménnyel is lehetőség lesz biciklit vásárolni.

Ha azt tervezed, a 2020-as évben egy vadi új bringával tekernél, akkor van egy jó hírünk, november 15-én, pénteken 50 százalékig terjedő árleszállítással várja vásárlóit a szatmárnémeti Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzlet, hiszen itt a Fekete Péntek.
 

Ezen a napon számos üzlet kínálja kedvezőbb áron termékeit, viszont, ha bringákról, vagy a kerékpározáshoz kapcsolódó kiegészítőkről van szó, nem érdemes másutt keresgélni, a Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpár-szaküzletben a legjobb minőséget kapod, ezúttal komoly árleszállítással.
 

Annak érdekében, hogy az akciók könnyebben nyomon-követhetőek legyenek, a szaküzlet egy Facebook-eseményt is létrehozott ez alkalomra. Nincs más dolgod, mint követni az eseményt, és figyelni, milyen termékekre vonatkozik majd a Black Friday akciója.
 

A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletét megtalálod az Avram Iancu utca, 19. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: