2014-07-29 16:42:33• hírek • (x)

Biztos vagy benne, hogy egészséges vagy?

Az élet felgyorsult ritmusa, az elvárások folyamatos növekedése, az egyre több stressz nagyban hozzájárul ahhoz, hogy már fiatalkorban megjelennek az emésztési, illetve a szív és érrendszeri betegségek.

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy egészséges vagy, ha még idejében szeretnéd megfékezni a kialakuló betegséget, ha felelős vagy magadért és másokért, ha egy egészséges és hosszú életre vágysz, vagy ha egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy beteg legyél, a Hungaro Medical Service a segítségedre siet!

A vállalkozás a Debreceni Egyetemi Kórház partnere, Magyarország legjobb szakembereinek segítségével végeznek el egészségfelmérő és egyéb analíziseket. A szolgáltatások között azok is találnak számukra megfelelőt, akiknek nincs idejük hosszas kivizsgálásokra, de fontos számukra az egészségük és az életük minősége.

A Hungaro Medical Service neves egészségügyi szakemberek segítségével állította össze különböző vizsgálat-csomagjait - ezek között vannak egyszerűbb és összetettebb analízisek, utóbbiak a ritkább betegségek előfordulását is vizsgálják. A csomagok összeállításakor és ezek ajánlásakor a Hungaro Medical Service dolgozói az életkort és a páciens nemét is figyelembe veszik. A vizsgálandó fél azt is kiválasztja, hogy a minimális, optimális vagy maximális számú vizsgálatot végezzék el a szakemberek.

Nyolcféle egészségügyi vizsgálat

Anamnézis felvétel, részletes belgyógyászati fizikális vizsgálat: Állapotfelmérő vizsgálat, testsúly, testmagasság, testtömegindex, testzsír-százalék meghatározása, vérnyomásmérés, boka-kar index meghatározása, részletes belgyógyászati vizsgálat (mellkas, has, fej-nyaki régió, mozgásszervek vizsgálata).

Vérvétel: a vérben található ionok (nátrium, kálium, klorid, kalcium, foszfát) vizsgálata, szénhidrát-anyagcsere (vércukor, HgbA1C-elmúlt 3 hónap szénhidrát anyagcseréjét mutatja) vizsgálat, vese-működés (urea, kreatinin, GFR) vizsgálat, májműködés (bilirubin AP, GGT, GOT, GPT, LDH) vizsgálat, a vérben található zsírok (koleszterin, LDL-C, HDL-C, triglicerid) vizsgálata, gyulladásos paraméter meghatározása (az érelmeszesedés és szív- érrendszeri rizikót is befolyásolja - CRP), vérkép (fehér- és vörösvérsejt, vérlemezke, minőségi vérkép), pajzsmirigy funkció (sTSH) és prosztata-vizsgálat (PSA) - ez a 40 év feletti férfiaknál ajánlott.

Vizelet vizsgálat: 28 paraméter meghatározása történik, ami a vese- és a húgyrendszer működésére irányul.

Székletvér vizsgálat: A gyomor-bél eredetű vérzés mikroszkopikus mennyiségű vérzésének a kimutatására szolgáló eljárás, ami a gyomor-bél-rendszer jó- és rosszindulatú daganatos és gyulladásos betegségére utal.

12 elvezetéses EKG: A szív működésére irányuló vizsgálat.

Mellkas RTG: Tüdődaganat, TBC szűrésére, mellkasi szervek betegségeinek felismerésére szolgál.

Hasi és kismedence ultrahang: A hasi és kismedencei szervek komplett átvizsgálására szolgál.

Szív-érrendszeri rizikó becslése: A rendelkezésre álló adatok alapján becsüljük a következő évekre vonatkozó szív-érrendszeri rizikót.

Mennyibe kerül a vizsgálat?

Az egészségügyi szakemberek ajánlása alapján egy évente elvégzendő vizsgálat-csomag férfiak és nők esetében is 45 ezer forintba kerül, ami 675 lejt jelent. A leadott mintákat Magyarország egyik legnagyobb egészségügyi központjának a szakemberei vizsgálják és elemzik ki a kapott eredményeket.

Bővebb információkért keresd a Hungaro Medical Service-t Szatmárnémetiben, a Horea utca 10/5 szám alatt. A cég munkatársai a 0748-125-020-ás és a 0722-199-129-es számon is a rendelkezésedre állnak. Keresd fel a www.hungaromedicalservice.ro oldalt és kérdezz a hungaromedica@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: