2020-02-26 09:34:11• hírek • Fizetett tartalom

Biztos felvásárlót keresel az uborkatermésre? Akkor irány a Konzervgyár Kft.

Szívesen belevágnál az uborkatermesztésbe, de félsz, hogy nem találnál portékádra vevőt? Esetleg időd nem engedi, hogy a piacokon ácsorogj vásárlóra várva napestig? Ha a válaszod egyértelműen „igen”, akkor mutatunk egy olyan megoldást, mellyel megannyi felesleges körtől és stressztől mentesítheted magad.

Az uborka mellett cseresznyével, meggyel, almával, körtével és szilvával is foglalkozó Konzervgyár Kft. 2010-ben kezdte meg tevékenységét, s már a kezdeti pillanattól kezdve az volt a célja, hogy közvetlenül a termelőktől vásárolja fel a nyersanyagokat. Ennek érdekében a cég azonnal a termelőkkel köti meg a szerződéseket, kihagyva a láncból a helyzetet sokszor csak bonyolító harmadik felet, a közvetítőt. S hogy miért is előnyös a termelők számára ez a kapcsolat? Mivel így piacképes áron és gyorsan adhatnak túl portékáikon anélkül, hogy a piacolniuk vagy házalniuk kellene.


Amennyiben Szatmár, Szilágy, Máramaros vagy Bihar megyében laksz, és úgy érzed, szívesen vágnál bele az uborkatermesztésbe, akkor nincs más dolgod, mint felvenni a kapcsolatot a biztos felvásárlóval, a Konzervgyár Kft.-vel. Érdeklődni és jelentkezni a sckonzervgyar@yahoo.ro címen vagy a 0744 400 137-es telefonszámon lehet, de személyesen is meg lehet ezt tenni Nagykárolyban, a Calea Mihai Viteazul 121/E szám alatt.


Ha pedig a román–magyar határ másik oldalán gazdálkodsz, akkor ajánljuk figyelmedbe a csengeri Zöldség-Fruct Kft.-t, amely a nagykárolyi Konzervgyár anyacége, és ugyanúgy felvásárolja a megtermelt portékát, mint Szatmár megyei kirendeltsége. Amennyiben szeretnéd a magyarországi csapattal felvenni a kapcsolatot, tárcsázd a +36 30 499 2700-as telefonszámot. A Zöldség-Fruct Kft. munkatársai örömmel tájékoztatnak minden fontos tudnivalóról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: