2019-02-05 14:25:13• hírek • x

Biztos állást szeretnél Hollandiában? Akkor irány a Goodmorning szatmári irodája!

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy inkább külföldön vállalnának munkát a jobb kereset reményében, azonban egyedül igencsak nehéz elindulni az úton. Sok az átverés, sok a buktató, így az egyetlen járható út, ha az ember egy olyan munkáltatót talál, kiben 100 százalékosan megbízhat.

A Goodmorning munkaközvetítő cég több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik e téren. Az általuk segített munkavállalók számottevő része a kertgazdálkodás területén helyezkedik el, viszont sokan találnak munkát édesség- vagy sajtkészítő üzemekben is. Sőt, a logisztikában jártas személyeket is több betöltésre váró pozíció várja, hiszen szinte folyamatosan keresnek olyanokat, akik a megrendeléseket rendszerezik.
 

A cég amellett, hogy biztosítja a hollandiai munkát, az ezért járó fizetést, a fizetett szabadságot és az egészségügyi biztosítást, még a megfelelő szállást és a munkahelyre történő szállítást és a megoldja. De mi van akkor, ha mégis valamilyen kérdése, problémája akad az újdonsült munkavállalónak? A Goodmorning különös figyelmet fordít arra, hogy az alkalmazottak akár magyar nyelven is kapcsolatba léphessenek a cég helyi képviselőivel, így nem kell nyelvi akadályokkal megküzdenie senkinek.
 

Mi több, a Plan4Flex mobiltelefonos alkalmazás mentesíti a munkavállalót a felesleges sorban állásoktól és ügyintézésektől is, hiszen az applikációnak köszönhetően digitálisan lehet aláírni a dokumentumokat, meg lehet tekinteni a napi beosztást, de még a fizetési papírok is bármikor elérhetőek. Emellett a holland munkáltató is ezen az applikáción keresztül kommunikál az alkalmazottakkal. Természetesen, ha valaki ódzkodik az okostelefonok vagy táblagépek használatától, akkor a fentebb említett papírokat számítógép segítségével is el lehet érni.
 

Felvetődik a kérdés, hogy milyen feltételeknek kell eleget tennie annak, aki szeretne élni ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Nos, legyen szó férfiról vagy nőről, bárki jelentkezhet a munkaközvetítő szatmári irodájában, az egyetlen kritérium csupán annyi, hogy az illető nagykorú legyen. Az angol nyelvtudás és a vezetői engedély nem kötelező, viszont előnyt jelenthet, csakúgy, mint a mezőgazdaság területén szerzett munkatapasztalat is. Azt azonban érdemes tudni, hogy a jelentkezéshez szükség van egy erkölcsi bizonyítványa, egy igazolásra a polgármesteri hivatalból, mely bizonyítja a lakcímet, egy eurós bankszámla, egy személyi igazolványra/útlevélre, illetve a vezetői engedélyre, ha van.
 

Hogy hol lehet megtalálni a Goodmorning szatmári irodáját? A Martirilor Deportati 6. Szám alatt, a földszinten, ahol minden hétköznap 9 óra 30 és 18 óra között várják az érdeklődőket. Ha viszont szívesebben tennéd fel kérdéseid telefonon, akkor tárcsázd a +40787299070 vagy a +40787274962-es telefonszámok egyikét. További információkért pedig irány a cég hivatalos weboldala, melyet a www.goodmorning.nl címet érhetsz el. Ha Hollandia az úti célod, akkor első utad mindenképp hozzájuk vezessen!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: