2014-11-06 03:11:19• hírek • Blikk.hu

Biztonsági őrök vigyáznak Kozsóra a kórházban

Szigorúan őrzik Kozso nyugalmát, akin nemrég életmentő agyműtétet kellett végrehajtani.

A popsztár jelenleg egy vidéki idegsebészeti klinikán lábadozik, szerdán szerettük volna meglátogatni, de mivel még mindig az intenzív osztályon van, erre nem volt lehetőségünk, Kozsót ugyanis mindössze két ember keresheti fel. Idegenek, rajongók nem mehetnek a közelébe, erről pedig biztonsági őrök gondoskodnak. Sőt ha kell, még rendőrt is hívnak, hogy távol tartsák az illetékteleneket. A nővérek szerint az énekes párja, Keira mindig Kozso mellett van. Félti és óvja őt, és bármit megtesz azért, hogy a szomorú szamuráj jobban legyen.

- Folyamatosan felhozom, hogy ne hagyjon cserben, mert itt vagyok neki - mondta nemrég Keira. - Nagyon félt a műtéttől, mindenkitől tanácsot kért, de nem tudtunk helyette dönteni, saját magának kellett.

Ahogy arról korábban írtunk, Kozso hosszan gondolkodott arról, hogy egyáltalán elvállalja-e az operációt. Végül jól döntött, mert lényegében „időzített bomba" ketyegett a fejében, amivel nem lehet együtt élni. Kozsót az úgynevezett agyi ér-torz képződmény miatt műtötték. Az állapota rohamosan javul, de még hosszas rehabilitáció vár rá. Kozso és párja azonban optimistán áll az élethez, ha minden rendben lesz, szeretnének közös babát is. Kozso édesanyja - akivel tegnap tudtunk beszélni - is biztos abban, hogy a fia felépül.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: