2018-09-22 08:33:53• hírek • Bede Emőke

Biztonsági őr kerestetik!

Ismét nyilvánosságra hozta a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség a szabad állások listáját, ez alkalommal közel négyszáz hely vár betöltésre.

Az AJOFM által közölt összesítés alapján kiderül, hogy a megyében 19 olyan munkahely van, melynek betöltéséhez felsőfokú képzésre van szükség, 270-hez elegendő a középfokú is, 104 poszt betöltésére pedig akár képzettség nélkül is lehet jelentkezni. Keresnek többek között 28 biztonsági őrt, 10 géplakatost, 13 árumozgatót, 33 szakképzetlen alkatrész-összeszerelőt, 8 CNC-gépkezelőt, 8 targoncást és 4 kamionsofőrt is. Ezek mellett közel húsz szabad eladói és 3 kasszás poszt is betöltésre vár, de pincéreket és recepciósokat is keresnek. Ezeken a területeken van a legtöbb szabad állás, de a listán számos egyéb munkahely betöltésére keresnek embereket.


Szóval legyél akár könyvelő, akár takarítónő, további információkért érdemes felkeresned az ügynökség Ion Chica utácn található székhelyét vagy a www.satumare.anofm.ro oldalt, ahol a részletes lista is fellelhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: