2017-09-22 13:04:19• hírek • (x)

Biztonsági őr és vadőr-képzést is tartanak a Beta Security-nél

A megye legnagyobb biztonsági cége fegyverhasználati képzést is tart.

A szatmárnémeti Beta Security a megye legnagyobb biztonsági cége, ám a személyi- és vagyonvédelem mellett komoly szerepet vállalnak az oktatásban és szakképzésben is. A cég ugyanis 90 napos, elméleti és gyakorlati tudást adó tanfolyamokon képez biztonsági őröket. Sőt, a szakmát már gyakorlók is bizalommal fordulhatnak hozzájuk, hiszen a számukra kötelező folyamatos képzésen is részt lehet venni a cég szervezésében. Vadőröknek is szerveznek képzést: ez a tanfolyam 120 napig tart.

A Beta Security segít azoknak is, akik fegyvertartási engedélyt szeretnének kiváltani. Tíznapos tanfolyam során lehet ugyanis elvégezni náluk azt a fegyverhasználati képzést, amely elengedhetetlen az engedély kiváltásához. Sőt, a legújabb törvényi változások értelmében azoktól a vadászoktól is kérik majd ezt, akik vadászati engedélyük meghosszabbítására készülnek.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a felsorolt képzési lehetőségek, vagy kérdéseid lennének az oktatások kapcsán, írj a contact@beta-security.ro email címre vagy hívd a 0261-877-172-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: