2011-08-21 16:09:14• hírek • Szatmár.ro

Bíztató kezdés: öt gólt rúgott első C ligás meccsén az Oli

Szombaton délután mintegy 3 ezer néző előtt lépett pályára, s aratott kiütéses győzelmet az Olimpia.

Nem valósult meg Csík Tibor vezetőedző féleleme, hiszen a szombat délutáni meccsre a Marosvásárhelyi FCM nem élvonalbeli, vagy éppen az élvonalból kimaradt játékosokkal érkezett. A 18-20 éves játékosokból álló együttes nem volt nehéz ellenfél a C osztályban első meccsét játszó Olimpiának, bár a szatmári fiúk igen bátortalanul kezdték az első félidőt. De a megilletődöttség hamar elszállt, a harmadik percben Zsiga veszélyeztetett, a 11. percben pedig Homorozan beadását Prodan fejelte tovább majd Marinas juttatta az ellenfél kapujába, szintén fejjel. Pár perc múlva újabb szatmáári találat született: ez alkalommal Homorozan lőtt gólt.

A második félidőben bár bátrabbak voltak a marospartiak, de nem volt veszélyben a szatmári kapu, sőt, Homorozan újabb gólt szerzett. Aztán a Micas-t váltó Muresan Manuel talált be az ellenfél kapujába pár perc játék után. Kijelenthetjük, jól ment a cseréknek is a játék, hiszen a szintén beálló Feier is gólt lőtt a meccs végén, beállítva az 5-0-ás  végeredményt.

Nyert az Olimpia, 5:0-ra

III. Liga, 6. csoport, az 1. forduló: Szatmárnémeti Olimpia- Marosvásárhelyi FCM II 5-0 (Marinaş 11., Homorozan 14., 54., Mureşan M. 62., Feier 85.). Az Olimpia összeállítása: Şuta - Moş, Sabău, Mureşan Fl., Vădan, Micaş, Villand, Marinaş, Homorozan, Prodan. Játszott még: Gavrilescu, Mureşan M., Feier, Glodean.

További eredmények: Besztercei Gloria II-Tatrangi Unirea 1-0, Dési Unirea-Szászrégeni Avântul 1-2, Nyárádtői Unirea-Zalatnai CS 0-2, Kolozsvári CFR II-Kolozsvári Sănătatea 0-2, Brassói CSM-Kolozsvári Universitatea II 3-0, Szászfenesi Unirea-Aranyosgyéresi Seso 0-2, Jádi Voinţa-Zilahi FC 0-1.

A következő forduló (augusztus 26.): Zilah-Olimpia, Szászrégen-Beszterce II, Zalatna-Dés, Sănătatea-Nyárádtő, Universitatea II-CFR II, Aranyosgyéres-Brassó, Marosvásárhely II-Szászfenes, Tatrang-Jád.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: