2009-01-19 14:29:58• hírek • Ferenczi Noémi

Ismét menedzser nélkül a kórház

Az utóbbi két évben többször volt váltás a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház élén, 2007 augusztusában, egy hónappal kinevezése után mondott le Razvan Chereches, a napokban pedig Aurelia Vulciu is beadta lemondását. Egyelőre nem lehet tudni, ki foglalja majd el a kórház menedzseri posztját.

Körülbelül másfél évvel kinevezése után adta be felmondását Aurelia Vulciu, aki Razvan Cherechest váltotta a menedzseri székben. Chereches csupán egy hónapig tevékenykedett a kórház élén.

Aurelia Vulciu azzal indokolta lemondását, hogy a kormányváltás maga után vonja a kórház menedzserének menesztését is. Vulciu egyébként, a Nemzeti Liberális Párt színeiben került funkcióba, a jövőben pedig visszatér régi munkahelyére, a tulajdonában levő patika élére, hiszen eredeti végzettsége szerint gyógyszerész.

Aurelia Vulciu másfél éven át vezette a kórházat. Ez alatt az idő alatt osztályok átszervezését, az épület javítási munkálatait, valamint az MRI készülék beszerélését szorgalmazta.

Ideiglenesen, ameddig a minisztérium nem írja ki a versenyvizsgát, illetve nem nevezi ki az új kórház-menedzsert, dr. Cristian Rusu urológus, a kórház orvos-igazgatója ül a menedzseri székbe. A híresztelések szerint, a szociáldemokrata Paula Mare, - aki jelenleg is a kórházban dolgozik, - Dumitru Fanea, az orvosi kamara megyei szervezetének elnöke, illetve a demokrata-liberálisok jelöltje, Adrian Ciobanu jöhet szóba az intézmény  új menedzsereként.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: