2010-11-02 15:45:05• hírek • (X)

Bitex bútorüzlet - bútorok a legjobb áron

A Bitex Com Kft. immár öt éve foglalkozik bútorok értékesítésével országunkban. Termékköre rendkívül gazdag: étkezőgarnitúrák, modern szekrénysorozatok, ülőgarnitúrák, fotelek, heverők és franciaágyak széles választéka megtalálható igen kedvező áron.

A nagy keresletre való tekintettel a Bitex saját bútorok gyártásával egészítette ki tevékenységének körét. A kiemelkedő minőségű import bútorok értékesítése mellett, ülő- és fekvő alkalmatosságok kárpitozásával is foglalatoskodnak. A Bitex termékköre rendkívül gazdag: ülőgarnitúrák, fotelek, székek, heverők, kanapék, franciaágyak, modern szekrénysorozatok,  komódok, étkezőgarnitúrák és kiegészítő kisbútorok széles választékával várja vásárlóit.

Az ággyá kihúzható kanapék, fotelek, a székek, heverők és francia ágyak igényes szövet-kárpitozással készülnek.  A vásárlók stílusos és gazdag mintafelhozatalból választhatják ki az ízlésüknek megfelelőt. Bútoraikat akár egyedi méretre és elképzelés szerint is legyártják.

A Bitex munkatársai a megrendelt bútorokat maximum két héten belül házhoz szállítják. Más üzletekhez viszonyítva a Bitex termékei rendkívül kedvezményes áron megkaphatóak. További információért hívja a 0788-930-441-es telefonszámot, vagy látogasson el a Bitex bútor üzletbe, az Aurel Vlaicu 72. szám alá.





Bitex Com Kft. - az Aurel Vlaicu 72. szám alatt (a Rachel mellett)


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: