2012-09-17 09:10:05• hírek • Blikk.hu

Biszex férfi prostit játszott az X-Faktor esélyese

Biszex prostituáltat alakít egy filmben a szombat este az X-Faktorban feltűnt fiatal énekes, Szabó Dávid

A fiú, akit a mentorok nagyon tehetségesnek tartanak, még 2006-ban kapott szerepet egy moziban. Írópornó, Intellektuális pornó - ilyen címekkel jelentek meg akkoriban kritikák a művészfilmről, a Férfiakt ugyanis olyan témát dolgozott fel, amellyel úttörőnek számított: a homoszexualitás elfogadását, egy szerelmi történetet, gátlások nélkül bemutatva két férfi vonzódását és szerelmének beteljesülését.

A filmben, amely díjak garmadáját gyűjtötte be, az ifjú színész egy olyan fiút alakít, aki biszexuális prostituált, és akibe beleszeret egy idősödő, Gálffi László által megformált író. A nagy vihart kavaró alkotásban Dávid csaknem mindenét megmutatja, sőt egy vad szexuális aktust is eljátszik színésztársával a kanapén fekve. De nem csak vele, hanem a férfi feleségét alakító Kerekes Évával is intim helyzetbe bonyolódik a fiatal színész.

A Blikk megpróbálta szóra bírni a tehetséget, ő azonban nem kívánt ezzel kapcsolatban nyilatkozni. Korábban az abccenter.comnak sikerült szóra bírnia.

- Elég nehéz volt azonosulnom a biszexuális fiú karakterével, mivel nem vagyok sem meleg, sem biszexuális. De a filmben azzá kellett hogy váljak. Kezdetben zavarban voltam az intim jeleneteknél, de sokat segített az a tény, hogy nem csak én vetkőztem. Egy idő után megtanultam azt, hogy bemegyek a forgatásra, és tabuk nélkül megcsinálom a forgatókönyvben szereplő jeleneteket - mesélte Dávid a honlapnak, aki ezúttal az X-Faktorban bizonyíthat, hiszen a hét végén továbbjutott, mégpedig egyértelmű szavazással.

A teljes cikket és a videórészletet itt nézheted meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: