2011-02-23 09:13:18• hírek • Blikk

Bíróságon vall Jimmy haláláról

Bíróság előtt csatározik Zámbó Jimmy (†42) özvegye és halálának szemtanúja, Hulé Éva. Az első tárgyalási napon, azonban csak a sértett fél, Zámbó Edit (54) jelent meg. A vallomását nyáron megváltoztató rokkant asszony nem ment el, pedig neki kell felelnie az özvegy jó hírnevének megsértése miatt.

Hulé Éva új, rendőrségen megtett vallomásában azt állította a Király halála után 10 évvel, hogy nem baleset történt: Edit asszony kezében sült el a fegyver, a feleség adta le a végzetes lövést.
- Hulé Éva valótlan állításai sértőek, következménye rám és családomra nézve megalázó kellemetlenségek, zaklatások sorozatát indította el, a közvélemény egy részét ellenem hangolta. Számomra nem a pénz fontos, a sérelem súlya miatt kértük az ötmillió forintos nem vagyoni kártérítést - mondta Edit asszony a Blikknek.
Hozzátette: gyerekei különösen megsínylették, hogy gyilkosnak bélyegezte őt Jimmy egykori rajongója. - Adrián (15) most elsős a középiskolában, bántó megjegyzések érték új környezetében. Szebasztián 10 éve szintén elsős volt a tragédia idején, neki ugyanúgy kijutott. Nem csoda, hogy Adrián kezéből úgy kellett kitépnem a telefont, amikor a rágalmak után fel akarta hívni Hulé Évát. A család bizalmába avatott egykori „barát" amellett, hogy legyilkosozott, több nyilvános fórumon azt is híresztelte, hogy a gyerekeimmel sem törődtem. Mind a négy gyermekem ugyanabba a csepeli iskolába járt, az ottani tanárok kerestek meg engem azzal, hogy ha szükséges, tanúsítják: rendesen láttam el őket - magyarázta az özvegy, miért is döntött a per mellett.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Hulé Éva tolókocsiba kényszerült, nem ment el a tárgyalásra
Hulé Éva tolókocsiba kényszerült, nem ment el a tárgyalásra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: