2013-06-11 13:15:45• hírek • Kocsis Zoltán

FRISSÍTVE: Újabb két személyt őrizetbe vettek drogkereskedelem vádjával

FRISSÍTVE: Immár hétre emelkedett azon személyek száma, akiket drogkereskedelem vádjával őrizetbe vettek a Szatmár Megyei Rendőrség és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság munkatársai Szatmárnémetiben. A hétfőn letartóztatott öt személy után kedden további két fő került  rendőrkézre.

Kedd délelőtt 11.00 óra körül egy szatmárnémeti hotelszobában két fiatal lány és jelentős mennyiségű drog társaságában találták a két újabb gyanusítottat. A kábítószer egy részét ők maguk fogyasztották el, amint azt a négyükön elvégzett vérvizsgálat is kimutatott.


Öt személyt őrizetbe vett a Szatmár Megyei Rendőrség, ellenük drogkereskedelem a vád. A házkutatások során többek között drogokat és fegyvereket is lefoglaltak a rendőrök.

A Szervezett Bűnözés és terrorizmus Elleni Igazgatóság nyomozói az elmúlt napokban összesen öt lakásban tartottak házkutatást és ezek alapján öt személy ellen adott ki elfogadási parancsot.

A házkutatások során a rendőrök 62 gramm kannabiszt, egy pisztolyt, egy, a drogok méréséhez használt elektronikus mérleget, két drogozáshoz használt pipát valamint hét telefont foglaltak le.

A kiadott elfogadási parancsokat követően öt személyt tartóztattak le. A 23 éves S. D. G.-ét, a 26 éves S. V.-ét, a 24 éves G. L.-t, a 20 éves C. A. L-t és a 23 éves M. R. P.-ét egyaránt kihallgatták, őrizetbe vették, majd az ügyészségtől 29 napos letartóztatásukat kérték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: