2013-10-04 18:24:28• hírek • Kocsis Zoltán

Bíróság elé kerülnek a drogkereskedők

A napokban befejezte a nyomozást a Szatmár Megyei Törvényszék annak a drogbandának az ügyében, amelyre idén júniusban csaptak le. A nyomozati anyag lezárásával négy személy bíróság előtt felelhet tetteiért.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság valamint a Szatmár Megyei Rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai júniusban öt házkutatást tartottak és öt elfogatóparancsot adtak ki. Kevéssel később további négy személyt, köztük egy kiskorú lányt, értek tetten egy szatmárnémeti hotelszobában, amint éppen veszélyes drogokat fogyasztottak.

A vizsgálatok lezártával négy személy ellen emel vádat az ügyészség. A 23 éves S.D.G. és a 26 éves S.V. ellen veszélyes drogok forgalmazása és saját fogyasztás céljából való birtoklása valamint bűnszervezet létrehozása; a 24 éves G.L. ellen veszélyes drogok forgalmazása és saját fogyasztás céljából való birtoklása, bűnszervezet létrehozása és az árulásában való bűnrészesség; V.M. ellen pedig veszélyes drog vásárlása, saját fogyasztás céljából történő birtoklása, eladásra való felkínálása valamint veszélyes drogok birtoklására és forgalmazására szakosodott bűnszervezethez való csatlakozás és tevékenységének támogatása vádpontjaiban emelnek vádat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: