2012-10-18 15:13:56• hírek • Szatmár.ro

Birkózó-verseny lesz Erdődön

A 13-16 éves birkózók bajnokságának döntő tornáját rendezik meg a szatmári városban.

Az erdődi sportcsarnok ad otthont szombaton és vasárnap a 13-16 éves korosztályba tartozó birkózók versenyének. az egész ország területéről fognak ide érkezni versenyzők, edzők és bírók, a résztvevők száma a tervek szerint meghaladja majd a 300 főt. A verseny szombaton 14 órakor veszi kezdetét, vasárnap pedig 9 órától fog folytatódni.

- Most a klub is adott pénzt a rendezésre, de mintegy 3 ezer lejt különböző szponzoroktól szedtem össze. A torna összköltsége körülbelül 6-7 ezer lejt tesz ki, és jelen pillanatban úgy tűnik, nem lesznek gondok. Az ország 30 megyéje képviselteti magát, itt lesz minden jelentős birkózó hagyományokkal rendelkező város, úgy mint Brassó, Konstanca, Botoşani, Suceava, Piatra Neamţ, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Lugos, Temesvár, Arad, Bákó, de eljönnek a három nagy bukaresti klub, a Steaua, a Dinamo és a Rapid birkózói is – mondta a főszervező Tudor Barbul, aki nemrég vázolta fel a szatmári birkózás nehéz helyzetét a sajtó képviselőinek.

A Sportklub/Erdődi Cetate indulói: Marius Bulgar, Marian Zaha, Andrei Romaniuc, Nicolas Boldura (32 kg), Catalin Danga, Raul Neamt (35 kg), Sabinel Lobont, Andrei Buzila (38 kg), Peck Péter, Fekete Sándor (47 kg), Bulgar Madalin, Pénzes Patrick (53 kg), Virgil Schioparlan (59 kg), Peck Sándor, Alexandru Hulban, Bulgar Danut (66 kg), Andrei Ghiran (85 kg), Berei Lénárd, Lőrincz Krisztián (100 kg).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: