2012-09-26 06:48:25• hírek • Blikk.hu

Bilincsben viszik a bíróságra Liptait

Közel egy éve nem veszi át Liptai Claudia azt a vádiratot, amelyet azért nyújtottak be a bíróságra, mert parkolás közben visszaélt elhunyt édesanyja rokkantkártyájával.

Közokirat-hamisítási ügyét ezért nem tudják tárgyalni, noha a bíróság már többször - egész pontosan kétszer - megpróbálta eljuttatni hozzá a dokumentumot. Amennyiben Liptai továbbra sem hajlandó átvenni a hivatalos levelet, elfogatóparancsot is kibocsáthatnak ellene, és bilincsben vihetik a bíróságra, ez ugyanis az eljárás akkor, ha a vádlott nem reagál a bírósági megkeresésre. Ezt azonban eddig még nem rendelte el a bíró, pedig először tavaly november 25-én adták postára a papírokat.

Liptai lakcíméről korábban a postai értesítés „nem kereste" jelzéssel érkezett vissza, azaz a színésznőnek hiába dobta be a postás kétszer is az ajánlott levél értesítőjét, ő nem ment érte. Hogy mi van az iratokban, arról persze elvileg tudhat, mivel védője átvette a küldeményt - ez azonban nem számít vádlotti kézbesítésnek. Ezért a bíró újból megpróbálta kézbesíttetni a dokumentumokat, ez azonban ismét sikertelen volt - közölték a Fővárosi Törvényszéken.

Az ügyről író a bíró a lakcímnyilvántartóban is ellenőriztette, jó helyre ment-e a küldemény, ám az adatbázisban nem szerepelt, hogy a színésznő elköltözött volna. Így a bíróság továbbra sem tehet mást, mint a meglévő címen próbálja meg elérni Liptait.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: