2010-09-20 19:21:35• hírek • Szatmár.ro

Bikinis szépségek - utolsó rész a szavazás előtt

Most sort kerítünk az utolsó lányok bemutatására is, hamarosan indul a szavazás!

A Miss Bikini 2010 verseny díjai:

Első díj - a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa, félpanziós ellátással, egy Trust ModelsSalon Expressive 100 lej értkékű utalványa, a PrimaGym 160 Lei értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete.

Második díj - A Loga Dance School tánciskola felajánlásával egy 300 lej értékű három hónapos modul, a Salon ExpressivePrimaGym aerobic and cycling center felajánlásával 100 ron értékű 10 órás kombinált bérlet.

Harmadik díj - A Salon Expressive 100 lejes utalványa, a Chilly Csárda 100 lej értékű vacsora-utalványa, valamint a PrimaGym Portfolió-fotózás, a 100 Lei értékű utalványa, 60 lej értékű 6 órás kombinált bérlete.

Dósa Bernadett 17 éves, magassága 167 cm, súlya 56kg. Szabadidejét szívesen tölti konditeremben. Hobbija a görkorcsolyázás és néha a fotózás. Célja ,hogy sikeres és boldog legyen .Barátja kérésére jelentkezett a Miss Bikini 2010-re.


 


 


 


 



Dósa Bernadett


Urda Bianca 18 éves, 173 cm magas, szabadidejében pedig zenét hallgat vagy úszik. Céltudatos lány: felnőttként ügyvéd vagy rendőr szeretne lenni.


Urda Bianca


Urda Bianca


Urda Bianca


Urda Bianca
Urda Bianca


Bálint Csilla 21 éves, 154 cm magas. A legjobban táncolni, énekelni szeret, s Lola kutyusa mellett ébredni. Egyelőre a legfontosabb célja, hogy elvégezze az aszisztensnői iskolát, a többi jön magától!


Bálint Csilla


Bálint Csilla


Bálint Csilla


Bálint Csilla
Bálint Csilla


 

Vass Szidónia Terézia Marosvásárhelyen született, 17 éves. 163 cm magas, a hobbjai közé tartozik a táncolás, bulizás és a kirándulás. Célja az életben, hogy sikeres és elfogadott nő legyen.


Vass Szidónia Terézia


Vass Szidónia Terézia


Vass Szidónia Terézia
Vass Szidónia Terézia

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: