2014-07-05 18:33:36• hírek • Kocsis Zoltán

Bikini-rajongók figyelem! Változott a sárközújlaki koncert időpontja!

Tökéletes júliusi időben kezdődött szombat délelőtt a Sárközújlaki Városnapok eseménysorozata. Már az első nap remek szórakozást biztosított az érdeklődőknek, vélhetően a legtöbben mégis a vasárnap esti Bikini-koncertet várják. Amelynek azonban megváltozott a kezdési időpontja!

Az eredeti program szerint július 6-án, vasárnap 22.00 órakor kezdődött volna a koncert, a zenekar kérésére azonban ez másfél órával korábban kezdődik majd. Magyarán, aki nem akar lemaradni a legendás rockzenekar fellépéséről, az 20.30-ra legyen kint a helyszínen, Lukács „Peta" Péter ekkor csap ugyanis a húrok közé.

Peta mellett D. Nagy Lajos senki máshoz nem hasonlítható hangja, Németh Alajos basszusjátéka és szövegei, Makovics Dénes jellegzetes szaxofonbetétei mellett Mihalik Viktor   biztosítja az ütemet - ez jelenti az összetéveszthetetlen Bikini-hangzást. Két évvel ezelőtt is megtöltötték Szatmárnémeti új központját, Sárközújlakon sem fognak csalódást okozni.

A városnapok szombati programjának egyik fénypontja a szépségverseny volt, amelyet végül Szűcs Boglárka nyerte meg. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, ám a döntést nem kell magyarázni.

Az első nap zárásaként a Poienita néptánccsoport, majd az Alterego együttes lép fel, végezetül pedig Dj Gaby szolgáltatja a zenét a szabadtéri diszkóhoz.

A vasárnap a helyi gyerekek, majd a Tick Tack bábszínház fellépésével kezdődik, aztán a nagykárolyi Rekettye néptánccsoport, a Passiaon4Salsa és a Black and White Angels bemutatójával folytatódik. Csirik Csongor igazi kuriózummal, beatbox-előadással lép fel, majd Varu Sandel, utána pedig Mohácsi Brigitta következik. A tombola sorsolását is bizton sokan várják majd, hisz televíziót, mosógépet, hűtőszekrényt, tablettet és egyéb értékes háztartási eszközök és nyeremények találnak gazdára. A városnapokat végül Lora fellépése zárja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: