2009-07-13 12:04:35• hírek • Parajdi Andrea

„Bikiniben” a közönség

A Híd Fesztivál utolsó előtti napján a Bikini együttes koncertje volt a fő attrakció, amely úgy is nagyszerű hangulatban telt, hogy nem tolongott ezres tömeg a színpad előtt.

A Partiumi Híd Fesztivál vasárnap is tartalmas programokkal várta az érdeklődőket a kökényesdi horgásztó mellett. Délelőtt egy sajtókerekasztal-megbeszéléssel indult a program, majd az előadósátorban dr. Lánszki Imre ökológus, és Keresztesi Csaba archeológus Mióta élünk a Kárpát-medencében címmel tartottak előadást, Vona Gábor, a Jobbik elnöke a nemzettudat újjáépítését taglalta, míg Varga Szilvi „irodalom órára" hívta a fiatalokat.

A színpadi műsorok 12 órakor kezdődtek Rákóczi Kovács Gusztáv Hagyományőrző Együttes szereplésével, a Füzikék Népdalcsoport is bemutatkozott, és nagyecsedi néptáncokat is láthattunk.
Az esti koncertsorozatot a szatmárnémeti 4ever indította, az eredeti program szerint őket az October követte volna, ám végül valamivel 21 óra után a Bikini állt színpadra, ennek csupán annyi hátránya volt, hogy aki kizárólag a koncert miatt látogatott ki a helyszínre, az sajnos lekéste az elejét.

Ugyanez a „baki" pénteken is megtörtént, ugyanis a hirtelen programváltozás miatt az Ossian együttes hamarabb lépett fel, s így sok rajongó már a javában zajlott koncertelőadásra érkezett meg. Mindezek ellenére a Bikini koncert fergeteges hangulatban telt, s a rajongók tollakat, pólókat, kulcstartókat és egyéb szuveníreket is beszerezhettek a helyszínen, így sokan „Bikinit" öltöttek magukra.

A vasárnap esti koncertsorozatot végül az October zárta. A Partiumi Híd Fesztivál hétfő este fejeződik be, a finálé sztárvendégei a Kormorán és a Zanzibár együttesek lesznek, akiknek a koncertjeire most jóval olcsóbban lehet jegyet váltani, mint a fesztivál kezdetekor. Az eseményre tehát mindenképpen érdemes (időben) kilátogatni.


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: