2010-04-27 11:18:03• hírek • Szatmar.ro

Bikini szezonra való felkészülés

Elindult a visszaszámlálás, megérkeztünk a bikiniszezonra való felkészülés utolsó szakaszához.

Évről-évre nagyjából ebben az időszakban bekopog hozzánk a felismerés és tudatosítja bennünk, hogy szinte minden ruhadarab ami a szekrényünkben van, divatjamúlt, unalmas vagy egyszerűen kihíztunk. A természettel párhuzamosan mi is újjászületünk és kirügyezünk. Jöhetnek az új ruhadarabok és egy új fizikai megújulás, ami rendszerint a hajkoronánk átalakításával veszi kezdetét. Aztán jönnek a kellemetlenebb felismerések: egy kis hurka imitt, egy újabb amott rakoncátlankodik, miközben rádöbbenünk, hogy a tavalyi észvesztő alakunk úgy eltűnt, mint a kámfor, a január elsejei fogadalmunkat pedig rég elfelejtettük.

A valós- és elszomorító tények dacára sem szabad elkeseredni, hiszen mindig van megoldás. Elindítjuk a visszaszámlálást: jöhet a lékúra és a rendszeres sport azért, hogy a bikiniszezonra is formában legyünk. Ha ebben az időszakban Dévényi Tibi bácsi teljesítené a nők egy kívánságát, bizonyára a túlnyomó többség azt szeretné, hogy lehetőleg egy éjszaka leforgása alatt megszabaduljanak a fölösleges kilóktól. Sajnos az üzletekben még nem lehet olyan testápolót kapni, ami a zsírréteget is olvasztja.

Persze égetni lehet, sőt kell is: akár úszással, biciklizéssel, sok gyaloglással vagy egyéb testmozgató módszerekkel. De sokszor hiányzik az akaraterő és kifogásokat keresünk, ezért a kívánt bombázó testalkat is elmarad. Ebben az esetben jó, ha lelki szemeink előtt látjuk azt, amint kirobbanó formában, napbarnított bőrrel a tengerparton lubickolunk. Sok akaraterőt és kitartást kívánunk mindenkinek!


Lékúra, rendszeres sport és sok gyaloglás azért, hogy formában legyünk
Lékúra, rendszeres sport és sok gyaloglás azért, hogy formában legyünk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: