2010-05-25 10:09:42• hírek • ma.hu

Bikicsunáj világsztár lett

Szarka László neve nem cseng olyan ismerősen, mint ha azt halljuk: "bikicsunáj" - A halandzsa angolul éneklő megasztár-jelölt már Angliát is meghódította dalaival.

A Megasztár ötödik szériájának válogatásán jelent meg Szarka László, akit csak "Bikicsunáj"-ként emleget az ország - Az ököritófülpösi biztonsági őr sajátos, halandzsa angol nyelven adta elő dalát, mely azóta bejárta a világhálót, Angliában is nagy népszerűségnek örvend. A wikipédia online lexikonban már elolvasható az életrajza, sőt, feldolgozások készülnek a dalaiból... "Bikicsunáj" Szarka László igyekszik megülni a hullámot, egyéni vállalkozói igazolványt is kiváltott, hogy forintra váltsa tehetségét. Már volt egy fellépése egy budapesti klubban, és úgy érzi, jobban sikerült, mint remélte. Tudatosult benne, hogy valódi sztár lett, és már nemcsak itthon, hiszen az interneten látja, milyen népszerű külföldön is.

Pénzt szeretne keresni dalaival. Több világslágert is tanul, hogy legyen repertoárja, amivel akár külföldre is kijuthat. Eddig senki sem állt elő hozzá hasonló kamu angol átköltésekkel. Meglátja mindenki: hamar világsztár lesz - mondta el bizakodva Szarka László a Napi Ásznak. Szarka László, aki gyerekkora óta Ököritófülpösön él, elmondása szerint már kölyök korában is sokat énekelt. Édesanyja halála után azonban felhagyott a zenéléssel, a traumát tíz évig nem tudta feldolgozni. Mint elmesélte, házassága is ekkoriban ért véget. Van három gyermeke, akik a volt feleségénél maradtak. Amikor László a Megasztár-válogatásra indult, úgy vélte, énekhangja fontosabb lesz, mint az angol tudása.

Elmondta: a zsűri elé állva már érezte: nem fog sikerülni a dolog. Ma úgy gondolja, ha magyar dalt választott volna, tovább jut. Persze nincs elkeseredve, hiszen így is sikeres lett. László korábban hegesztő volt, de ez a munka véleménye szerint rosszat tett a hangjának. Húsz éve még úgy el tudta énekelni az előadott dalokat, mint senki más - büszkélkedett. Úgy véli, ha fiatalon részt vehet tehetségkutatón, ma minden másként lenne. "Bikicsunáj" azt tervezi, jövőre is elindul a Megasztárban, de jobban felkészül majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: