2005-08-23 12:51:46• hírek • Szatmar.ro

Megvan az új Megasztár zsűri

Egyes információk szerint Pierrot helyét mint zenei producer is átveszi Novák Péter.

Pierrot nemrég jelentette be, kiszáll a műsorból, mert túl korainak érzi a harmadik rész megrendezését, és egyébként is saját dolgaival szeretne foglalatoskodni. Rengeteg munkát adva ezzel a TV2 munkatársainak, ugyanis egy hozzá hasonló, széles látókörű, ugyanakkor szakértő embert kellet találniuk. A végső választás Novák Péter lett, aki a leginkább megfelel a kritériumoknak.

A Kimnowak zenekar énekese elárulta, nagyon várja már, hogy elkezdődjenek a munkálatok. Az első szériában, amikor a fiatal tehetségek, a nagyokkal duetteztek, Péter Oláh Ibolyával lépett színpadra, ahol nagyot alakítottak. Egyes pletykák szerint máshol, de ez most nem érdekes. Akkor megtetszett a zenésznek a Megasztár légköre, így azóta nagy rajongó. Bár a második rész alatt elgondolkodott azon, hogy meddig lehet ezt folytatni, de rájött, a fiatal tehetségek mindig érdekelni fogják az embereket.

Úgy gondolja, csupán egyetlen dolog múlhatná felül ezt a műsort, ha fiatal színésztehetségeket keresnének.
Annyit még leszögezett Novák Péter, hogy Pierrot személyes jó barátja, nem átveszi a helyét. Pierrot kiszállt és jelen pillanatban úgy néz ki, ő kellet ötödiknek. (Blikk híre alapján ma.hu)
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: